Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Copywriting

Hoe schrijf ik de juiste tekst om zo mijn lezers te boeien?

Copywriting

Overtuigen door middel van je teksten.
Hoe zorg je er nou voor dat je klant geboeid blijft of een product/dienst van je gaat kopen? Sommige mensen verwarren copywriting met copyright; auteursrechten. Echter is copywriting iets heel anders. Copywriting is het schrijven van een tekst voor bijvoorbeeld een folder, website, reclamecampagne of een nieuwsbrief.  Online copywriting is erg belangrijk. Je moet met zo min mogelijk tekst ervoor zorgen dat mensen genoeg informatie hebben over jouw product of dienst, waardoor zij dit uiteindelijk willen kopen. 

Vraag een Digital Talk aan!

Waarom is de Digital Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden met goede copywriting hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Digital Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Tibbe Naarding


“Maak het simpel, maak het opvallend, maak het uitnodigend, maar het belangrijkste is: maak het leuk om te lezen.”

Tibbe Naarding, front & back-end developer

Wil je meer weten over copywriting?

Werpen jouw teksten geen vruchten af? Dan is de tijd rijp voor wat Digital Talk met de Banana’s.

Copywriting is zeer essentieel voor een effectieve online marketing. Het is de kunst van het schrijven van een strategische tekst om zo de lezers aan te zetten tot actie. Op deze manier krijg je meer omzet.

Copywriting is ook erg belangrijk voor jouw merkimago. Sterke copywriting maakt het duidelijk voor de lezer wie je bent en wat je doet. 

Copywriting is overal om ons heen, denk aan reclamespotjes en advertenties. Hierbij is het belangrijk dat je uniek blijft. Jij moet je als merk onderscheiden van een ander merk. Zorg er dus ook voor dat je emoties opwekt bij de lezer en een duidelijk boodschap overbrengt. Zo maak je online het verschil

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Digital Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor beheer en onderhoud werken wij met vaste abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En daarnaast ook nog maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! 

Diensten
Wij kunnen ondernemers ondersteunen op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud. 

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw website, webshop, webapp of software te halen en je doelen te bereiken. 

De meeste ondernemers starten met het maken van een website, webshop, webapp of software zonder hier écht goed over na te denken. Digital Banana een website, webshop, webapp of software vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Digital Banana is een webdesignbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud.  Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Digital Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen of hun activiteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.