Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Projecten

Vanuit de achterzijde van de banaan tot de steel.

Bij Digital Banana zorgen we er voor dat onze eindproducten een kwalitatief en volwaardig proces afleggen. Zo overtuigen wij niet alleen jou van onze expertise, maar ook ons zelf.

Een greep uit onze projecten waar wij ontzettend trots op zijn!

MKB-Limburg

MKB-Limburg helpt ondernemers zoals jij om hun zakelijke invloed te vergroten. Als kennis- en netwerkpartner staan we naast je en helpen we je vooruit.

Stichting Venloop

Stichting Venloop zet zich in door het organiseren van evenementen om een sportieve en gezonde levensstijl te promoten, door middel van o.a het meest bekende sportevenement van de regio, de Arrow Venloop.

Fit Focus

Fit Focus wil mensen motiveren, inspireren en actief begeleiden bij het veranderen van een ongezonde leefstijl en het onderhouden van een gezonde leefstijl in een sociaal prettige en veilige omgeving.

XYZ Dynamics

XYZ Dynamics is gevestigd in Brainport Eindhoven (de slimste regio van Europa) en heeft als expertise de ontwikkeling van haar eigen high-end elektrische aandrijflijn die dient als zogenaamd retrofit GSE ombouwen, waardoor het gebruiksgemak en de performance stijgen zonder dat de eindgebruiker opnieuw getraind of opgeleid moet worden.

XLNT Recruitment

De naam van de recruitment agency is dan wel XLNT, maar ze zeggen niet voor niets dat jij XLNT bent: door de juiste inzet van de mensen, middelen en methodes komen ze tot een excellent resultaat.

Performance Centre Venlo

Performance Centre Venlo heeft een doel: de topsporter en het talent verder ontwikkelen om maximaal te kunnen presteren.

Container Transport Venlo

CTV is al jaren bezig met duurzaamheid en probeert middels intermodale oplossingen de CO2 uitstoot per transport zo laag mogelijk te houden.

2C Wall Art

2C Wall Art maakt kunstwerken voor aan de muur die uw leven op een unieke manier verfraaien. Of u nu een klassiek kunstwerk zoekt, of iets meer modern, we hebben het allemaal. Onze kunstwerken zullen uw huis of kantoor transformeren tot een stijlvolle omgeving.

MYNERGY

Mynergy is een high end boutique fitness studio in hartje Blerick. In onze studio maken we gebruik van de nieuwste fitnessapparatuur en hebben wij de perfecte omgeving gecreëerd voor jou om jouw gezondheidsdoelen te behalen.

Pippi Bruidsmode

Pippi is een bruidsmodewinkel voor de vrouw die het gewoon leuk vindt om een mooie trouwjurk of combinatie te vinden. Voor de bruid die zichzelf is en ook op haar trouwdag helemaal haar eigen ik wil zijn.

Theaterhotel Venlo

Tussen de trotse rivier de Maas en het eeuwenoude Venlose stadhuis ligt Theaterhotel Venlo. Volledig ingebed tussen de roemruchte en indrukwekkende geschiedenis van een trotse stad uit duizenden. Te midden van de trendy en populaire Maasboulevard en de historische stadskern vindt de gast rust en luxe die verwacht mag worden van een viersterren hotel.