Projecten

Vanuit de achterzijde van de banaan tot de steel.

Bij Digital Banana zorgen we er voor dat onze eindproducten een kwalitatief en volwaardig proces afleggen. Zo overtuigen wij niet alleen jou van onze expertise, maar ook ons zelf.

Een greep uit onze projecten waar wij ontzettend trots op zijn!

Fit Focus

Fit Focus wil mensen motiveren, inspireren en actief begeleiden bij het veranderen van een ongezonde leefstijl en het onderhouden van een gezonde leefstijl in een sociaal prettige en veilige omgeving.

Chapoo Kappers

We bieden behandelingen aan van 50 minuten, waardoor we echt de tijd voor jou kunnen nemen. Zo kunnen we effectiever te werk gaan, waardoor we een of zelfs meerdere klachten per behandeling aan kunnen pakken.

XLNT Recruitment

De naam van de recruitment agency is dan wel XLNT, maar ze zeggen niet voor niets dat jij XLNT bent: door de juiste inzet van de mensen, middelen en methodes komen ze tot een excellent resultaat.

in the MOOD

Je mag gerust zeggen dat het heaven on earth is voor de vrouw die ook maar een beetje interesse heeft in mode. De plek waar het modehart sneller gaat kloppen of beter gezegd volledig op hol slaat. Het begin, tussen en eindstation voor een dagje shoppen want eigenlijk vind je bij in the MOOD alles om je outfit optimaal te stylen.

Performance Centre Venlo

Performance Centre Venlo heeft een doel: de topsporter en het talent verder ontwikkelen om maximaal te kunnen presteren.

Container Transport Venlo

CTV is al jaren bezig met duurzaamheid en probeert middels intermodale oplossingen de CO2 uitstoot per transport zo laag mogelijk te houden.

2C Wall Art

2C Wall Art maakt kunstwerken voor aan de muur die uw leven op een unieke manier verfraaien. Of u nu een klassiek kunstwerk zoekt, of iets meer modern, we hebben het allemaal. Onze kunstwerken zullen uw huis of kantoor transformeren tot een stijlvolle omgeving.

MYNERGY

Mynergy is een high end boutique fitness studio in hartje Blerick. In onze studio maken we gebruik van de nieuwste fitnessapparatuur en hebben wij de perfecte omgeving gecreëerd voor jou om jouw gezondheidsdoelen te behalen.

Pippi Bruidsmode

Pippi is een bruidsmodewinkel voor de vrouw die het gewoon leuk vindt om een mooie trouwjurk of combinatie te vinden. Voor de bruid die zichzelf is en ook op haar trouwdag helemaal haar eigen ik wil zijn.

CBK Logistics

Uw partner voor transport! CBK Logistics is een transportbedrijf dat een betrouwbare en snelle aflevering hoog in het vaandel heeft staan.

Theaterhotel Venlo

Tussen de trotse rivier de Maas en het eeuwenoude Venlose stadhuis ligt Theaterhotel Venlo. Volledig ingebed tussen de roemruchte en indrukwekkende geschiedenis van een trotse stad uit duizenden. Te midden van de trendy en populaire Maasboulevard en de historische stadskern vindt de gast rust en luxe die verwacht mag worden van een viersterren hotel.