Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Fotografie

Een goed geplaatst beeld zegt vaak meer dan duizend woorden

Fotografie

Social media fotografie, productfotografie of een bedrijfsrapportage. 
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Cliché, maar daardoor niet minder waar. Sterke foto’s leveren een bijdrage aan de beeldvorming en sfeerbeleving voor je bedrijf of merk. Door de fotografie naadloos aan te laten sluiten bij de social media of website zorg je ervoor dat je bedrijf of merk de online uitstraling krijgt die het verdient!

Vraag een Digital Talk aan!

Waarom is de Digital Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal het effect van goede foto’s hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Digital Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Jules Jongerius


“Een goede foto er één is die de aandacht van potentiële klanten kan trekken en hun emoties naar boven kan halen.”

Wil je meer weten over fotografie?

Heb je nog geen professionele foto’s? Dan is de tijd rijp voor wat Digital Talk met de Banana’s.

Het gebruik van het juiste beeldmateriaal op jouw website is erg belangrijk. Het weergeven van foto’s zorgt er namelijk voor dat uw bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat uw bedrijf precies doet. En hierdoor verlaten de bezoekers uw website ook niet zomaar. Daarnaast geeft dit een look en feel, het imago van jouw bedrijf en de uitstraling van uw website. Zeer belangrijke elementen in het verkoopproces.

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Digital Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor beheer en onderhoud werken wij met vaste abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En daarnaast ook nog maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! 

Diensten
Wij kunnen ondernemers ondersteunen op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud. 

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw website, webshop, webapp of software te halen en je doelen te bereiken. 

De meeste ondernemers starten met het maken van een website, webshop, webapp of software zonder hier écht goed over na te denken. Digital Banana een website, webshop, webapp of software vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Digital Banana is een webdesignbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud.  Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Digital Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen of hun activiteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.