Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Beheer & onderhoud

Een gloednieuwe website of jouw huidige website in een nieuwe schil?

Beheer & onderhoud

Jouw website of webshop professioneel onderhouden.
Wil je jouw website/webshop op een goede manier onderhouden en heb je hier geen tijd voor of kennis in? Wij kunnen je helpen met het onderhouden van jouw website/webshop, we hebben ervaring met webdesign, beheer en onderhoud van websites.

We kunnen jouw WordPress  website onderhouden, maar ook wanneer je een lange tijd geleden een website hebt laten maken en niet precies weet waarmee het is gemaakt kunnen wij je helpen, Wij hebben ervaring met alle webtalen en kunnen ook onderhoud en beheer verzorgen in website’s zonder beheersysteem.

Waarom is de Digital Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de luxe van beheer en onderhoud hebt ervaren, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Digital Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Niek Bastiaens


“Wij beheren en onderhouden met liefde jouw website/webshop. Zo kun jij je focussen op je core-business!"

Wil je meer weten over beheer & onderhoud?

Heb jij geen tijd of kennis om de website/webshop te onderhouden? Dan is de tijd rijp voor wat Digital Talk met de Banana’s.

Wat developers op de achtergrond van jouw website doen, lijkt soms een beetje raadselachtig. Wat gebeurt daar nu eigenlijk achter de schermen? En waarom is dat onderhoud aan jouw website eigenlijk belangrijk? Heel kort gezegd zorgt website onderhoud dat de website veilig en functioneel blijft. Want het internet ontwikkelt zich voortdurend, dus jouw website zal ook voortdurend in ontwikkeling moeten blijven. Wij houden ons doorlopend bezig met het testen van de website. We testen de veiligheid en de functionaliteit. Zien we ergens iets dat niet meer goed werkt? Dan gaan we direct aan de slag om dit probleem weer op te lossen.

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Digital Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor beheer en onderhoud werken wij met vaste abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En daarnaast ook nog maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! 

Diensten
Wij kunnen ondernemers ondersteunen op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud. 

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw website, webshop, webapp of software te halen en je doelen te bereiken. 

De meeste ondernemers starten met het maken van een website, webshop, webapp of software zonder hier écht goed over na te denken. Digital Banana een website, webshop, webapp of software vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Digital Banana is een webdesignbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud.  Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Digital Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen of hun activiteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.