Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Over ons

De branding van Digital Banana

Digital Banana 💙🍌

Leuk dat we kennismaken! Samen met ons andere label Social Banana zorgen wij ervoor dat de ondernemers in het MKB & MBK+ online het verschil maken!

Wat is het gedachtegoed van Digital Banana? Wij vragen ondernemers altijd: hoe maak jij een banaan open? Dan horen wij regelmatig: “ja gewoon, vanuit de steel”. Dit refereren wij aan hun denkwijze over de inzet van online middelen. Ondernemers zijn vaak vanuit de steel bezig, geen strategie en doel achter een website, webshop, webapp of software. Jammer want dat is weggooide tijd én geld! 

Bij Digital Banana maken wij de banaan open vanuit de achterzijde en gaan wij aan de slag vanuit doelstellingen en strategische keuzes. Dat maakt online het verschil

Niek-Jules-Social-Banana

Onze kernwaarden

Het gedachtegoed achter de banaan?
Onze ‘blauwe’ waarden symboliseren onze werkwijze: net even anders. En vooral: gaan met die banaan!

Wij groeiden op met online en dit kent dan ook geen geheimen voor ons. Met het digitale bloed dat door onze aderen stroomt ondersteunen wij ondernemers op weg naar online succes.

Te weinig kennis over het ontwikkelen van een website, webshop, webapp of software? Of simpelweg geen tijd? Wij nemen dit graag van jou over. Zo kun jij je focussen op waar jij écht goed in bent. 

Bij Digital Banana openen wij de banaan vanuit de achterzijde. Wij opereren vanuit strategische keuzes en doelen, omdat wij van mening zijn dat je daardoor online het verschil kunt maken.

Wij gaan op een creatieve en doelgerichte manier aan de slag met jouw website, webshop, webapp of software om online het verschil te gaan maken!

Let's meet the banana's!

Dé Digital Banana's

Niek Bastiaens

Mede-eigenaar

Jules Jongerius

Mede-eigenaar