Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Landingspagina bouwen

Hoe optimaliseer ik mijn landingspagina’s?

Landingspagina bouwen

Fasten your seatbelts, prepare for landing.
De landingspagina, landing page of bestemmingspagina is een webpagina waar een bezoeker een website binnenkomt na het klikken op een banner, tekstlink, tekstadvertentie of zoekresultaat. Vooral bij een landingspagina vormt het een uitdaging om de bezoeker vast te houden en te verleiden om verder te kijken op uw website na de instappagina, om hem zo uiteindelijk te leiden naar een conversie.

Vraag een Digital Talk aan!

Waarom is de Digital Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden van een goede landingspagina hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Digital Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Niek Bastiaens


“Bij een landingspagina begint je conversie. Het dus belangrijk dat een bezoeker belandt op een goed ontworpen webpagina.’’

Wil je meer weten over een landingspagina bouwen?

Werpt jouw landingspagina geen vruchten af? Dan is de tijd rijp voor wat Digital Talk met de Banana’s.

Een landingspagina is ontzettend belangrijk. Hier begint als het ware het verkrijgen van je conversie als bedrijf. Bij een landingspagina is het belangrijk de bezoeker te verleiden om nog een stapje verder te kijken op uw website. Wanneer de bezoeker langer op je website blijft, is de kans op conversie namelijk groter. Het is dus van enorm belang om de bezoeker goed in te laten stappen op je website en ervoor te kunnen zorgen dat je deze bezoeker vast blijft houden. Als dit je lukt, is het bouwen van je landingspagina succesvol geweest. 

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Digital Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor beheer en onderhoud werken wij met vaste abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En daarnaast ook nog maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! 

Diensten
Wij kunnen ondernemers ondersteunen op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud. 

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw website, webshop, webapp of software te halen en je doelen te bereiken. 

De meeste ondernemers starten met het maken van een website, webshop, webapp of software zonder hier écht goed over na te denken. Digital Banana een website, webshop, webapp of software vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Digital Banana is een webdesignbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud.  Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Digital Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen of hun activiteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.