Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

SEO

Hoe optimaliseer ik mijn website of webshop om zo mijn vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren?

SEO

Van onvindbaar, tot hoog in de rankings
Organisch bovenaan staan in zoekmachines, heb je niet binnen één dag voor elkaar. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het proces van het verbeteren van zichtbaarheid van jouw website of webshop in de organische zoekresultaten, waardoor jouw doelgroep je beter kan vinden online. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie, wat door veel organisaties vaak wordt vergeten. Het kan een enorm rendement opleveren, indien goed uitgevoerd. 

Vraag een Digital Talk aan!

Waarom is de Digital Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden van goede SEO hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Digital Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Niek Bastiaens


“Tegenwoordig gaat het er niet om het krijgen van ‘online traffic’, maar om het krijgen van gerichte en relevante traffic”

Wil je meer weten over SEO?

Kom je niet hoger in de Google-ranking? Dan is de tijd rijp voor wat Digital Talk met de Banana’s.

Om het belang van zoekmachine optimalisatie uit te leggen is het belangrijk om te weten dat er verschillende manieren zijn om traffic naar je website of webshop te krijgen. Dit kan worden onderverdeeld in organische en betaalde zoekresultaten. Als organisatie wil je niet afhankelijk zijn van bezoekers die via betaalde advertenties op je website komen. Want stop je met betalen? Dan toont de zoekmachine je niet meer in de zoekresultaten en ben je dus niet meer vindbaar in jouw doelgroep. Bezoekers die vanuit organische zoekresultaten op jouw website komen, kosten geen geld. Om alsnog traffic te krijgen op jouw website of webshop, moet jouw website vindbaar zijn op relevante zoektermen. Want als je hier goed op te vinden bent, krijg je meer relevante bezoekers. En meer relevante bezoekers betekent potentiële omzet. Dat maakt online het verschil.

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Digital Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor beheer en onderhoud werken wij met vaste abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En daarnaast ook nog maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! 

Diensten
Wij kunnen ondernemers ondersteunen op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud. 

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw website, webshop, webapp of software te halen en je doelen te bereiken. 

De meeste ondernemers starten met het maken van een website, webshop, webapp of software zonder hier écht goed over na te denken. Digital Banana een website, webshop, webapp of software vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Digital Banana is een webdesignbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud.  Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Digital Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen of hun activiteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.