Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Custom software

Van een digitaal dagboek, tot een programma dat bijhoud hoeveel chocolade letters je verkoopt.

Custom software

Van een digitaal dagboek, tot een programma dat bijhoud hoeveel chocolade letters je verkoopt.
Heb je een tof idee over een programma dat je wilt laten maken. Het kan allemaal geregeld worden, hoe gek het idee ook is.

Maak nu een afspraak en dan creëren we deze software speciaal voor jou!

Vraag een Digital Talk aan!

Waarom is de Digital Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden van custom software hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Digital Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Niek Bastiaens


“Van een digitaal dagboek, tot een programma dat bijhoud hoeveel chocolade letters je verkoopt.”

Wil je meer weten over custom software?

Wil jij software op maat? Dan is de tijd rijp voor wat Digital Talk met de Banana’s.

Één van de belangrijkste punten voor een bedrijf is een goed ontworpen website. Als bedrijf wil je een professionele website maken die goed vindbaar is in zoekmachines én een sterk verhaal heeft. De website moet bovendien optimaal te bekijken zijn op laptops, pc’s, tablets and smartphones. Jouw website is jouw visitekaartje; in meeste gevallen de eerste indruk die je bedrijf achterlaat aan potentiële klanten. Ervoor zorgen dat deze in orde is, helpt je al een heel stuk op weg! Zo maken wij online het verschil.

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Digital Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor beheer en onderhoud werken wij met vaste abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En daarnaast ook nog maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! 

Diensten
Wij kunnen ondernemers ondersteunen op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud. 

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw website, webshop, webapp of software te halen en je doelen te bereiken. 

De meeste ondernemers starten met het maken van een website, webshop, webapp of software zonder hier écht goed over na te denken. Digital Banana een website, webshop, webapp of software vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Digital Banana is een webdesignbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud.  Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Digital Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen of hun activiteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.