Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Webshop bouwen

Een gloednieuwe webshop of jouw huidige webshop in een nieuwe schil?

Webshop bouwen

Van weboptimalisatie, webbouw tot betrouwbare hosting.
Is jouw bestaande webshop verouderd of wil je graag een webshop beginnen? Wil je een unieke webshop? En wil je bovendien dat jouw webshop mobiel- en gebruiksvriendelijk is, goed gevonden wordt door de zoekmachines en zorgt voor veel traffic? Dan zijn wij hier om jou te helpen. Een goede webshop maakt online het verschil!

Vraag een Digital Talk aan!

Waarom is de Digital Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden met een goede webshop hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En het is vanuit ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Digital Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Jules Jongerius


“Jouw webshop maakt het verschil tussen een klant meer en een klant minder”

Wil je meer weten over een webshop bouwen?

Werpt jouw webshop geen vruchten af? Dan is de tijd rijp voor wat Digital Talk met de Banana’s.

Een webshop is in veel opzichten vergelijkbaar met een fysieke winkel. Assortiment, service, garantie, uitstraling en reputatie zijn ontzettend belangrijk voor on- en offline winkels. Naast die aspecten hebben webshops ook nog eens te maken met additionele zaken als levertijd en verzendkosten. Jouw webshop zorgt voor het verschil tussen een klant meer en een klant minder! Wanneer je webshop Dat maakt online het verschil.

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Digital Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor beheer en onderhoud werken wij met vaste abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En daarnaast ook nog maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! 

Diensten
Wij kunnen ondernemers ondersteunen op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud. 

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw website, webshop, webapp of software te halen en je doelen te bereiken. 

De meeste ondernemers starten met het maken van een website, webshop, webapp of software zonder hier écht goed over na te denken. Digital Banana een website, webshop, webapp of software vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Digital Banana is een webdesignbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van website, webshop, webapp, custom software, SEO, landingspagina’s, webhosting, fotografie, copywriting en beheer en onderhoud.  Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Digital Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen of hun activiteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.