Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q4 live!

Nieuwe Elementor Update (3.13): Ontdek de Revolutionaire ‘Grids’ Functie

elementor update Ontdek de Revolutionaire Grids Functie
Deel deze blog

Elementor, een toonaangevend platform voor het bouwen van WordPress pagina’s, heeft recentelijk een baanbrekende update gelanceerd die het landschap van webdesign transformeert. Deze belangrijke update introduceert ‘Grids’, een feature die grensverleggende flexibiliteit en creatieve mogelijkheden biedt voor webdesign.

Wil je zelf aan de slag gaan met de grids? Lees dan deze blog!

De nieuwste update van Elementor

Grids, stelt ontwerpers in staat om meerdere kolommen en rijen binnen één sectie te creëren, wat de mogelijkheid biedt voor gedetailleerde en complexe ontwerpen zonder de noodzaak voor extra plugins. Dit is een grote stap voorwaarts in webdesign, omdat het de mogelijkheid biedt om ingewikkelde lay-outs te maken zonder enige programmeerkennis.

Een aanzienlijk voordeel van de nieuwe Grids functie is de verbeterde flexibiliteit voor responsief webdesign. In het verleden moesten ontwerpers diverse versies van een pagina ontwikkelen voor uiteenlopende schermformaten. Met Grids kunnen ontwerpers nu moeiteloos flexibele en adaptieve layouts creëren die zich perfect aanpassen aan verschillende apparaten en schermgroottes.

Daarnaast openen Grids nieuwe deuren voor het creëren van dynamische en visueel aantrekkelijke ontwerpen. Met deze innovatieve functie is het mogelijk om lay-outs te maken met overlappende elementen, die diepte en interesse toevoegen aan je webpagina’s. Dit is een effectieve manier om de aandacht van bezoekers te trekken en hun tijd op de site te verlengen.

Bovendien kan het gebruik van Grids de laadtijden van je website verbeteren. Door de afhankelijkheid van extra plugins en complexe codering te verminderen, kunnen Grids bijdragen aan betere algehele prestaties van je website, hier kun je meer over lezen in deze blog.

Grids in de toekomst

De komst van Grids in Elementor is een nieuw hoofdstuk in de wereld van webdesign. Deze innovatie biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en stelt ontwerpers in staat om schitterende, responsieve en snel ladende websites te creëren. Of je nu een ervaren webdesign professional bent of een beginner, de Grids functie is ongetwijfeld een waardevolle aanvulling op je toolkit.

Bij Digital Banana zijn we enthousiast om deze nieuwe functie te integreren in onze toekomstige projecten. We kijken uit naar de manier waarop Grids het webdesign zal veranderen. Blijf onze blog volgen voor toekomstige updates en tutorials over hoe je het beste uit deze krachtige nieuwe functie kunt halen.

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?
Ontvang updates en leer van de beste
Meer content