Projecten

Vanuit de achterzijde van de banaan tot de steel.

Bij Digital Banana zorgen we er voor dat onze eindproducten een kwalitatief en volwaardig proces afleggen. Zo overtuigen wij niet alleen jou van onze expertise, maar ook ons zelf.

Een greep uit onze projecten waar wij ontzettend trots op zijn!

Venlo in Business

Venlo in Business is nieuw en draait om ondernemers ontmoeten en groeien. Met een bruisende beursvloer als kloppend hart van het evenement waar het gaat om zichtbaarheid en contacten leggen.

2C Wall Art

Venlo in Business is nieuw en draait om ondernemers ontmoeten en groeien. Met een bruisende beursvloer als kloppend hart van het evenement waar het gaat om zichtbaarheid en contacten leggen.

Theaterhotel Venlo

Tussen de trotse rivier de Maas en het eeuwenoude Venlose stadhuis ligt Theaterhotel Venlo. Volledig ingebed tussen de roemruchte en indrukwekkende geschiedenis van een trotse stad uit duizenden. Te midden van de trendy en populaire Maasboulevard en de historische stadskern vindt de gast rust en luxe die verwacht mag worden van een viersterren hotel.

BioVerbeek

BioVerbeek is een modern, biologisch tuinbouwbedrijf in Velden (provincie Limburg, Nederland). We leveren onze biologische producten aan natuurvoedingswinkels en supermarkten in binnen- en buitenland.

GROEI Samen

GROEI Samen is een kleinschalige praktijk voor kinder- en jeugd psychologie. Ze bieden GGZ behandeling (therapie) en diagnostiek aan kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar.

DWS Engineering

De oplossingen die DWS Engineering biedt zijn o.a. Technisch Support, correctief onderhoud, preventief onderhoud en opleidingen en trainingen.

Fysio Wijnands en Niessen

We bieden behandelingen aan van 50 minuten, waardoor we echt de tijd voor jou kunnen nemen. Zo kunnen we effectiever te werk gaan, waardoor we een of zelfs meerdere klachten per behandeling aan kunnen pakken.

SmartRunners

SmartRunners laat je ervaren wat er werkt voor jou en hoe je een slimme hardloper wordt. Hoe je voldaan en fit thuiskomt van je rondje in plaats van uitgeput. Zodat je energie over houdt voor de dingen die in jouw leven belangrijk zijn. Want daar draait het uiteindelijk om.

Streefgewicht in Zicht

Streef jij naar een manier van afvallen zonder te lijnen, zonder verboden, want daar word je tenslotte niet gelukkig van. Juist door de regie terug te pakken en te genieten van de keuzes die jij maakt. Met goede coaching, empathie en een flinke dosis levenservaring sta ik naast je om je op weg te helpen.

Het Romerhuis

Het Romerhuis wilt de gasten blijvend verrassen met mooie producten, met zorg bereid en oprecht enthousiastme gepresenteerd. Ze werken met verse, authentieke en gezonde producten. Daarom willen ze een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je je elk moment van de dag thuis voelt.

Mr. Peet

Mijn naam is Peet van de Sandt. Jaargang 1955, opgegroeid in en rondom Venlo. Ik was en ben gelukkig gehuwd en heb twee fijne dochters, een schoonzoon en een kleinzoon.
Sinds de zomer van 2014 houd ik me praktisch bezig met schilderen. Het denken (breed opgevat) staat daarin centraal. Dat was en is een stevige uitdaging.